BLNCE ALMAROST FORMULA 250 G - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
blnce Almarost formula 250 g
blnce
ALMAROST FORMULA 250 G
Édes almafajták szárított magházának őrleménye

1 090 ,- Ft
Az Almarost formula magyar almafajták magházának és magjának nyers, hőkezelés nélküli, értékes anyagait és speciális, nem vízoldékony ballasztanyagait hordozza. Semmilyen finomítási műveletet nem alkalmaznak a gyártás során, a végtermék az alma említett belső részeinek teljes természetes rost- és cukortartalmát, valamint szerves savait, ásványi anyagait nyújtja.

Termék összetétele:
Almamagház őrlemény (80%), lenmagőrlemény (20%, préselt)

Az almarostot hordozó termékek legtöbbször almapektint tartalmaznak, amely szintén hasznos anyag, de összetételében eltér az alma magházának rostanyagaitól.

Az Almarost formula törtfehér színű, édes ízű, rostos anyag. A hozzáadott lenmag nyálkás rostokkal gazdagítja a keveréket.
A termék reggelibe, kásába, smoothie-ba, készételekbe keverhető. Szabadon vegyíthető más blnce-termékekkel. Teltségfokozó hatása révén a nassolási vággyal küzdőknek segít az éhségérzet csillapításában, mivel a gyomorban megduzzad. Összetapadásra hajlamos, ez azonban nem változtat az értékén.

Hazai, édes almafajták élelmi rostban gazdag, természetes cukrokat tartalmazó speciális részeit (magház) hordozza, kíméletesen szárított, őrölt formában, kis mennyiségű darált lenmaggal keverve, fényvédő csomagolásban.

Felhasználás:
Ajánlott 2 x 1 teáskanál (10g) keverék fogyasztása, édes ízjellegű készételekhez, shake-ekhez, majd 30-45 perc múlva legalább 3 dl folyadék bevitele.
Fogyasztható nyersen vagy hőkezelt formában is. Természetes cukortartalma miatt almösszetapadásra hajlamos, de ez nem változtat a minőségén és az értékén.

blnce almarost az almarost formulában
A termék egyedi jellege abban áll, hogy az alma igen értékes – és nem vagy alig fogyasztott – magházát és magját tartalmazza koncentrált, vízmentesített formában. Az almamagházból nyert speciális rostanyagokat a mai napig kutatják. Kellemes, édes íze, aromája révén az ételeket is édesebbé teszi.

A szakmai ajánlások azonban egyre inkább sürgetik az említett gyümölcsrészek, azaz a magházak fogyasztását is, amelyek értékes és speciális elágazású cellulózokhoz és fitokemikáliákhoz juttatják a szervezetet. Ma már tudható, hogy az almában található ballasztanyagok rendszeres fogyasztása hatékony védelmet jelent a bélrendszerre nézve, emellett segíti a teltségérzet fenntartását.

Vissza a tartalomhoz