FÓKUSZ FORMULA 250 G - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
blnce Fókusz formula 250g
blnce
FÓKUSZ FORMULA 250 G
Színes bogyós gyümölcsök héját, gyümölcshúsát és magját tartalmazó őrleménykeverék

1 350 ,- Ft
A blnce Fókusz formula olyan, szakirodalmi adatok alapján összeállított színes őrleménykeverék, amely a különböző növényi őrlemények: a vörösszőlőmag- és vörösszőlőhéj-, piros- és feketeribiszke-, homoktövishús- és homoktövismag-őrlemény hatását egyesíti.

Termék összetétele:
Vörösszőlőmag (30%), pirosribiszke hús- és magőrlemény (30%), feketeribiszke hús- és magőrlemény (10%), homoktövishús őrlemény (10%), homoktövismag őrlemény (10%), vörösszőlőhéj őrlemény (10%)

A kutatások során mind a bogyósok héjrészeiben, mind a magjukban különböző flavonoidokat és fitokemikáliákat találtak. Az egyes bogyós termések külön-külön is bioflavonoid-források, azonban más-más anyagokat hordoznak, együttesen alkalmazva pedig hatásaik összeadódnak.

A keverék a bogyós termések héjrészeit és magját együttesen tartalmazza (pozitív szinergencia).

Az blnce Fókusz formula őrleménykeverék a magok hidegen történő sajtolása után visszamaradó értékes anyagokat és élelmi rostokat hordozó nyers növényi szárazanyagok őrölt, majd fényvédő csomagolásba kiszerelt formája.

Felhasználás:
Ajánlott 2 x 1 teáskanál (10g) őrlemény keverék fogyasztása nyersen, pépes ételbe, főzelékbe, kásafélékbe vagy turmixba, folyadékba keverve. Rostos jellegénél fogva nem oldódik vízben, ez hatását nem befolyásolja. Főzni-sütni nem ajánlatos.

blnce Flex formula 250g
A termék adalékanyag-, tejfehérje-, tejcukor-, tojás-, glutén- és szójafehérje-mentes.


Vissza a tartalomhoz