LADY 250 G - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
Blnce Lady 250 g
blnce
LADY 250 G
Csíráztatott biomagvak finomra őrölt keveréke gránátalmával, lime-mal és bifidobaktériumokkal

1 890 ,- Ft
A LADY 250 g fermentált biocsíra-keverék nőknek.
Magyar kutatói bázis segítségével, elsősorban nők számára kifejlesztett speciális, aktív gabonacsíra- és magcsíra-keverék, ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból.

Termék összetétele:
csíráztatott magvak finomra őrölt keveréke (90%) (barna rizs, zab, lenmag, aranyköles), hidegen sajtolt kendermagcsíra olaj, csíráztatott kender (5%), gyümölcs por (gránátalma (2%), lime (2 %), inaktív élesztő, bifidobaktérium kultúrák.Egy igazi hazai szakmai különlegesség a fogyni vágyóknak. A fejlesztés csíráztatott barna rizst, Lactobacillus casei-vel fermentált, stabilizált rizskorpát tartalmaz, mellékízmentes stevia glikozidokkal édesítve.

Értékes "superfood" minden korosztály számára. A magas biológiai értékű magvak csíráztatása során az enzimek aktiválódnak és vitamin szintézis kezdődik. A készítmény szelénben és rostban gazdag, valamint B1-, B6-vitamin, cink-, réz-, mangán- és kalciumforrás.
A szelén, a cink és a réz organikusan kötött (szerves) formában vannak jelen, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén támogatja a pajzsmirigy működését, a szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a normál látás, a csontozat és a bőr, valamint a normál szellemi működés fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, a mangán részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban és hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A Lady 250 g keverék tartalmaz béta-glükánt (egy természetes, vízoldékony ballasztanyag), kovasavat, lignánt és esszenciális omega-3 zsírsavakat (ALA).


Felhasználás:
"Elkészítése egyszerű: 2 evőkanál (kb. 25 g) terméket 200-300 ml folyadékban, növényi tejben el kell keverni. Tetszőlegesen adható hozzá gyümölcs, azonnal fogyasztható.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot."

blnce Lady Csíráztatott biomagvak finomra őrölt keveréke gránátalmával, lime-mal és bifidobaktériumokka
Egy adag termék 1x109  CFU élőcsíraszámú bifidobaktériumot tartalmaz. (CFU = Colony Forming Unit, Telepképző Egység)
A készítmény nem tartalmaz tejfehérjét, tejcukrot, hozzáadott cukrot, glutént, tojásfehérjét, szójafehérjét és adalékanyagokat. Vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlható.

Vissza a tartalomhoz