blnce PRORICE NATÚR BARNARIZS FEHÉRJE - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
blnce ProRice natúr rizsfehérje
blnce
PRORICE NATÚR BARNARIZS FEHÉRJE 500 G
Natúr barna rizs fehérje 85% fehérjetartalommal

3 790 ,- Ft
A blnce ProRice natúr rizsfehérje hipoallergén.
A barnarizs fehérje a legértékesebb hipoallergén növényi proteinforrás. Aminosav-összetételét tekintve teljes értékűnek minősül. A Blnce Barnarizs fehérje proteintartalma 85%, emellett a nyersanyag természetes rostjait és kevés szénhidrátot (keményítő) is tartalmaz.

Termék összetétele:
Természetes rizsfehérje barnarizsből

A ProRice natúr rizsfehérje válogatott, nedvesített és csíráztatott barnarizs szemekből, kíméletes, enzimatikus eljárással készül, vegyszerek, kémiai anyagok alkalmazása nélkül.

Felhasználás:
Ajánlott 2 x 1 teáskanál (10g) keverék fogyasztása, édes ízjellegű készételekhez, shake-ekhez, majd 30-45 perc múlva legalább 3 dl folyadék bevitele.

Fogyasztható nyersen vagy hőkezelt formában is. Természetes cukortartalma miatt összetapadásra hajlamos, de ez nem változtat a minőségén és az értékén.

Élsportoló férfiak számára edzéseket követően (15-30 perccel), napi 2 alkalommal 20-25 gramm adása javasolt turmixhoz. Leveshez, főzelékhez, fasírtokhoz, müzlihez is használható. Edzések előtt 10 gramm bevitele hasznos lehet. Hobbisportoló férfiak számára napi 1 alkalommal 20-25 gramm ajánlott, beleértve a pihenőnapokat is (regeneráció). Női élsportolók esetében napi 2 alkalommal 15-20 gramm, hobbisportolóknál napi egyszer 10-15 gramm ajánlott, aktivitást követően. Az 500 g-os tasak mintegy 20-25 napra elegendő.
blnce ProRice natúr rizsfehérje
A blnce ProRice natúr rizsfehérje nem csak sportolóknak. A fehérjekészítmény nem csak sportolóknak ajánlott, hiszen minőségi fehérjékre mindenkinek szüksége van, csak a mennyiséget kell szabályozni.

Minden korosztálynak. Kisgyermekek számára értékes fehérjeforrás, különös tekintettel a tej-, tojás és szójaallergiás célcsoportok számára. Ifjak esetében a serdülőkorban felgyorsuló csont- és izomfejlődés hatékony segítője. Fiatal felnőttkorban az izomtömeg további fejlesztését, későbbi életszakaszban a minőségi testtömeg megtartását szolgálja. Idősebb korban jól ismert a megnövekedett fehérjeszükséglet (a csökkenő energiaigény mellett), melynek egy részét a Blnce barnarizs fehérje képes fedezni. Várandós és szoptatós anyáknak is ajánlható, illetve betegség, műtétek utáni állapotokban is alkalmazható. Kiválóan beépíthető vegetáriánus és vegán diétákba is.
Vissza a tartalomhoz