blnce RELAX 250 G - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
Blnce Relax 250 g
blnce
RELAX 250 G
Csíráztatott barna (GABA) rizs liszt. Organikus kötésű szelénben gazdag, organikus cink és réz forrású immunerősítő élelmiszer

1 890 ,- Ft
A blnce SPORT 250 g Magyar kutatói bázis révén, aktív, sportos életmódot folytató embereknek kifejlesztett, 42% növényi fehérjét tartalmazó fehérjeforrás és bioélelmiszer bifidobaktérium kultúrával. Értékes „superfood” minden korosztály számára

Termék összetétele:
csíráztatott és őrölt magvak keveréke (60%) (lenmag, lóbab, napraforgó), 50% fehérjetartalmú csíráztatott kendermag (30%), csíráztatott kendermagból hidegen sajtolt szerves kendermag olaj (5%), gyümölcs por (áfonya (2%), fekete ribizli (2 %)), inaktív élesztő, bifidobaktérium kultúrák.

Sokak szerint a gamma-amino-vajsav (GABA) korunk egyik „szupermolekulája”, nem véletlen, hogy kutatások, szakirodalmak foglalkoznak vele, különösen a hasnyálmirigy Langerhans-szigeteire kifejtett előnyös hatásai miatt. A GABA a rizs csíráztatásakor képződik legnagyobb mennyiségben, a csíráztatás nélküli termékekben jellemzően nem, vagy nem ilyen mennyiségben található meg.

A blnce Relax formula magyar kutatói bázis segítségével kifejlesztett, bio barna rizsből csíráztatással és kíméletes őrléssel előállított élelmiszer, bifidobaktériumokkal. Organikus szelénben gazdag, cink- és rézforrás, valamint élelmirost-forrás.
A barna rizs csírázása közben jelentős mennyiségű gamma-amino-vajsav (GABA) és oryzanol képződik. Az említett értékes vegyületek szintje 10-15-ször magasabb lehet, mint a nyugalomban lévő magvakban mért mennyiség. A csírázás során az óriásmolekulák lebomlanak, oligoszacharidok és rezisztens keményítők képződnek.

A szelén, a cink és a réz organikusan kötött (szerves) formában vannak jelen, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, valamint a normál spermaképződéshez. A szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a normál látás, a csontozat és a bőr, valamint a normál szellemi működés fenntartásához.


Felhasználás:
1 evőkanál (kb. 15 g) terméket 200-300 ml folyadékban, növényi tejben el kell keverni. Tetszőlegesen adható hozzá gyümölcs, azonnal fogyasztható.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.  
Blnce Relax 250 g
Egy adag termék 1x109 tke élőcsíraszámú Bifidobaktérium bifidumot tartalmaz (tke = telepképző egység)

Kiemelten felnőttek és idősek számára ajánlható, de adható gyermekeknek és fiataloknak is. Vegetáriánusok és vegánok számára is javasolt.

A készítmény nem tartalmaz tejfehérjét, tejcukrot, hozzáadott cukrot, glutént, tojásfehérjét, szójafehérjét és adalékanyagokat.
Vissza a tartalomhoz