blnce SENIOR 50+ 250 G immunerősítő rostmix idősödőknek - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
blnce SENIOR 50+ 250 G immunerősítő rostmix idősödőknek
blnce
SENIOR 50+ 250 G
Fermentált immunerősítő rostmix idősödőknek

1 890 ,- Ft
blnce SENIOR 50+ 250 G immunerősítő rostmix idősödőknek
Szelénben, mangánban és B12 vitaminban gazdag. Vas-, cink- és rézforrás.

Termék összetétele:
Csíráztatott kendermag korpa, stabilizált rizskorpa. csíráztatott lucerna mag, szelénnel dúsított élesztő. Lactobacillus casei-vel fermentálva

Az élelmi rostok szerepe felértékelődött az elmúlt időben, mivel egyre több a bélbetegek száma hazánkban. Önmagában ballasztanyagokat, élelmi rostokat adni az ételekhez nagy segítség a szervezetünk számára. A blnce Senior Formula esetében azonban ennél jóval többről van szó, nemcsak rostforrásként funkcionál, hanem speciális vegyületeket hordoz, egyben a rostok fermentált formája és a nyomelem-dúsítás révén új generációs termékké, hasznosítható tápanyagforrássá válik. Különleges jelentőségét emeli, hogy biocsírákból készül, és a számos szerves nyomelem mellett B12 vitamint tartalmaz.

A blnce Senior rostkeverék magyar kutatói bázis segítségével, elsősorban idősödő emberek számára kifejlesztett, élelmi rostban gazdag, gamma-amino-vajsavat (GABA) és oryzanolt tartalmazó fermentált bioélelmiszer.

A technológia során természetes módon képződő GABA és oryzanol kedvező hatásaival a mai napig tudományos kutatások, szakcikkek foglalkoznak.
A csíráztatás, valamint az azt követő fermentálás segíti a fitinsavak (antinutritív anyagok) lebomlását és a tápanyagok feltárását, így az ásványi anyagok és a fehérjék jobban hasznosulhatnak.

A szelén, a cink és a réz organikusan kötött (szerves) formában vannak jelen, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén támogatja a pajzsmirigy működését, a szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a normál látás, a csontozat és a bőr, valamint a normál szellemi működés fenntartásához. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez, a mangán, a magnézium és a foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Felhasználás:
Felhasználási javaslat: 1-2 evőkanál (25 g) terméket 200-300 ml folyadékban, növényi tejben el kell keverni. Tetszőlegesen adható hozzá gyümölcs, azonnal fogyasztható.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
blnce SENIOR 50+ 250 G immunerősítő rostmix idősödőknek
A készítmény nem tartalmaz tejfehérjét, tejcukrot, hozzáadott cukrot, glutént, tojásfehérjét, szójafehérjét és adalékanyagokat. Az idősebbek mellett a fiatal felnőttek és középkorúak, valamint a vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlható.
Vissza a tartalomhoz