BLNCE SLIM 600 G - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
blnce slim étkezés-helyettesítő élelmiszer
blnce
SLIM
Testtömeg-csökkentés célját szólgáló élelmiszer, vanilia-panettone ízesítésű

5 290 ,- Ft
Egy igazi hazai szakmai különlegesség a fogyni vágyóknak. A fejlesztés csíráztatott barna rizst, Lactobacillus casei-vel fermentált, stabilizált rizskorpát tartalmaz, mellékízmentes stevia glikozidokkal édesítve.

A Slim napi egy vagy két étkezést tud helyettesíteni úgy, hogy jellemzően nem alakul ki éhségérzet, mert folyamatosan biztosítja a minimális energia szükségletet és a komfortérzést. Az összetétel-beállításnak köszönhetően, kiegyensúlyozottan tartalmazza a szükséges tápanyagokat, vitaminokat (A, D, E, C, B1, B2, B3, B5, folsav, B12, biotin, pantoténsav), ásványi anyagokat és nyomelemeket (kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, cink, réz, mangán, szelén, jód). Nem tartalmaz állati eredetű termékeket, ezért vegetáriánusok és vegánok is használhatják.

A blnce slim étkezés-helyettesítő élelmiszer energiatartalma és tápértéke révén nem szükséges mellette a vízen kívül más tápanyagokat tartalmazó folyadékot vagy ételt bevinni az adott étkezés során. Természetesen, gyümölcslével és növényi eredetű tejekkel is fogyasztható, ez esetben az adott folyadék energiatartalmát is figyelembe kell venni. A csökkentett energiatartalmú étrend napi egy étkezésének étkezés-helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömegcsökkenést követően.

Felhasználás:
Egy doboz termék (600g) 10 adagot tartalmaz, amelyből egyszerre 60 grammot kell használni. Ez megfelel kb. két nagy púpos evőkanálnyi mennyiségnek.

A terméket legalább 2,5 dl folyadékban kell elkeverni (szuszpendálni) vagy mixelni. A termék könnyen elegyedik és azonnal fogyasztható. Egy adag elfogyasztása után 15 perccel tanácsos még további folyadék elfogyasztása. Két teljes adag elfogyasztásánál több nem ajánlott egy napon belül.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
blnce slim étkezés-helyettesítő élelmiszer
A blnce slim étkezés-helyettesítő élelmiszer kedvező hatását a barna rizs csíráztatásakor képződő gamma-amino-vajsavnak (GABA) köszönheti, amelynek ma már komoly szakirodalma van. Emellett előnyös, tejsavbaktériumokkal fermentált rostokat hordoz.

A készítmény nem tartalmaz tejfehérjét, tejcukrot, hozzáadott cukrot, glutént, tojásfehérjét, szójafehérjét és adalékanyagokat.

Hasonló termékek:
ÚJ! blnce
Slim flash 600 g áfonyás

étkezés-helyettesítő élelmiszer - Testtömeg-csökkentés célját szolgáló élelmiszer
ÁR 7 990 ,- Ft


blnce Slim flash 600 g áfonyás
ÚJ! blnce
Slim flash 600 g vaníliás

étkezés-helyettesítő élelmiszer - Testtömeg-csökkentés célját szolgáló élelmiszer
ÁR 7 990 ,- Ft


blnce Slim flash 600 g vaníliás
Vissza a tartalomhoz