SPORT PÁROS FORMULA 250 G - E-mentes övezet- Sebestyén Balázs és Tóth Gábor könyvei

E-mentes
e-mentes facebook oldal
Tartalomhoz ugrás
blnce Sport Páros formula 250g
blnce
SPORT PÁROS FORMULA 250 G
Préselt olajosmagőrlemény-keverék kendermagőrleménnyel

A termékpaletta átalakul, a termék a továbbiakban nem kapható!
Az blnce Sport Páros formula 250g olajosmag-őrleményekből a jobb felszívódás és a tápanyag-kiegészítés érdekében egyedi összetételű formulák készülnek, nemhez, fizikai aktivitáshoz, diétához igazítva.

Termék összetétele:
A Sport Páros formula hidegen sajtolt, hántolt kendermag (80%) és héj nélküli tökmag (20%) őrleményének élelmi rostban gazdag keveréke, értékes fehérjeforrás.

Korszerű, kíméletes préselési eljárással, majd őrléssel és keveréssel készül. A gyártás során a magvakból (kendermag, tökmag) az olajat kisajtolják, így 34% fehérjetartalmú, és 20% élelmirost-tartalmú késztermék keletkezik.

Alkalmas a fehérjeszükséglet egy részének fedezésére fizikai munkát végző férfiak és nők, sportolók, gyermekek és fiatalok, valamint aktív idősek részére.
A tökmag és a kendermag értékes elektrolitokat, szerves kötésű ásványi anyagokat biztosít a szervezetnek, edzést követően segítheti az izmok regenerációját. A tökmag és a kendermag fehérjéi hatékonyan kiegészítik egymást, így ételekhez keverve emelhetik a készétel értékét.

A blnce Sport Páros formula 250g keverék – ballasztanyagai révén ‒ hasznos a bélrendszernek, serkenti a bélmotilitást. Bár olajos magvakból áll, a zsírszegényítés révén az elhízásban nem játszik szerepet. A fizikai aktivitás ízületeket fokozottan igénybe vevő jellege miatt ezt a formulát ajánljuk a  Flex formulával (barnaköles-liszttel) együtt alkalmazni, a kovasavpótlás miatt.


Felhasználás:
Ajánlott napi 2 x 1 evőkanálnyi (20g) őrlemény fogyasztása sporttevékenység előtt 1,5-2 órával, vagy edzéseket követően fehérjeturmixokhoz adva (nem oldódik fel rostos jellegénél fogva, hanem duzzad)

Készételbe, folyadékba, kásába, turmixba, smoothie-ba, levesbe, főzelékbe keverhető. Sütéshez-főzéshez is felhasználható, kenyerek, sütemények tésztájához (a lisztre számítva 2-3%-ban), pástétomokhoz, krémekhez és fasírtmasszához is hozzákeverhető. Az őrlemény hidratációja, nedvesedése és duzzadása a felszívódását segítheti.

Aktív fiatalok számára 12 éves kortól adható (napi 1 ek, 10g, ételbe keverve), fokozatos bevezetés mellett.
blnce Sport Plusz formula 250g
Összességében a formula a férfiak és nők szervezetéhez igazítva segíti az izomszövetek megtartása mellett a regenerációt, valamint a ballasztanyagok bevitelét.
Vissza a tartalomhoz