fbpx

Balázs & Bio Gabi Éléskamrája

E-mentes ÉLÉSKAMRA 

☵ Ahonnan bátran ❘v❘ehet ☲

BioGabi & Sebestyén Balázs

Joggal remélhetjük, hogy az „E-mentes” weboldalnak hasonló ismertsége és keresettsége lesz, mint az azonos nevű műsornak, hiszen az E-mentes név ma már a legtöbb rádióhallgató számára egyet jelent: szakmaiságot, emellett tudatosságot, minőséget, rendszerszemléletet, egészségvédelmet – és bizonyos szempontból ismertséget, véleményformálást, népnevelést.
A műsor és a webáruház mögött ugyanúgy Balázs és Bio Gabi állnak.

Ha Ön Gyártó vagy Nagykereskedő, akkor legyen részese a küldetésünknek.

IMPRESSZUM

Információk a Vásárlási Szerződéshez (www.e-mentes.com, Sebestyén Balázs és Bio Gabi „éléskamrája”)

 

         Az e-mentes.com (és az e-mentes.hu) oldal alapvetően egy reformtáplálkozással, reform- és bioélelmiszerekkel, illetve az egészséges, környezettudatos életmóddal összefüggő szakmai-képviseleti oldal, webáruházzal összekötve.

         A 2013-ban, az akkori Class Fm rádió reggeli műsorblokkjában (Morning Show) életre hívott E-mentes övezet az ország legsikeresebb reformtáplálkozási rovatává vált, sőt országos (és határon túli) véleményformálóvá is egyben.

         A műsorban elhangzó élelmiszer-típusok forgalma az elhangzás után országszerte változott; az E-mentes övezetben javasolt élelmiszerek kereslete az adás után mérhetően nőtt, a nem javasoltaké csökkent (a reformélelmiszer-nagykereskedések visszajelzései alapján).

         Egyre szélesebb rétegek követték hétről hétre az „E-mentes” beszélgetéseket, amelyeket Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Bio Gabival (Tóth Gábor) folytatott, élő adásban. Mintegy két millió hallgatót jegyzett a rovat 3 éven keresztül (2013-16), és egyre több hallgató kapcsolt át csütörtök reggelenként az E-mentes övezetre.

         Később a „Balázsék” néven futó reggeli műsorban (Rádió 1) folytatódott a sikerszéria, ahol mintegy egymillió hallgató követte és követi az egészséges étrendről folytatott vitákat, beszélgetéseket. (Jelenleg havi egy alkalommal hallható az E-mentes övezet).

         Az e-mentes.com oldal a korábban jelzett E-mentes övezet rovat „megtestesülése”, honlap formájában. 2018 novemberében Tóth Gábor és Sebestyén Balázs elindította az e-mentes.com oldalt, azzal a céllal, hogy lehetőséget kínáljon a megjelenésre hazai és külföldi, növényi alapú reform- és bioélelmiszerek, funkcionális termékek, illetve étrendi kiegészítők, natúr kozmetikumok és más, egészséggel összefüggő termékek számára. E kezdeményezésnek sokkal szélesebb a hatósugara, mint pusztán egy webáruháznak, hiszen szakmai hozzáadott tartalommal, hitelességgel rendelkezik.

         Ez a weboldal részben szakmai képviseletet jelent, azaz az itt megjelenő termékek csoportosításra, rendszerezésre kerülnek, megadott szempontok szerint. Nem kerülhetnek az e-mentes.com-ra hozzáadott cukrot 5g/100g felett tartalmazó élelmiszerek, valamint hasznos az adalékanyag-mentesség (ez nem feltétele a bekerülésnek, de egyes E-számokat teljesen kerülni szeretnénk) és a bio minősítés is. Az összetevők között nem lehetnek állati eredetű anyagok (tejszármazék, tojás, hús és húskészítmény, kollagén, állati zsírok, vaj, stb), és előnyös, ha tudományos hátterű kutatás, innováció is áll egy-egy készítmény mögött.

         Joggal remélhetjük, hogy az „E-mentes” weboldalnak hasonló ismertsége és keresettsége lesz, mint az azonos nevű műsornak, hiszen az E-mentes név ma már a legtöbb rádióhallgató számára egyet jelent: szakmaiságot, emellett tudatosságot, minőséget, rendszerszemléletet, egészségvédelmet – és bizonyos szempontból ismertséget, véleményformálást, népnevelést. A műsor és a webáruház mögött ugyanúgy Balázs és Bio Gabi állnak.

         Az e-mentes.com célja az, hogy Magyarországon terjedjen az egészségtudatos szemlélet, a reform- és biotáplálkozás, illetve növekedjen az ezekkel összefüggő élelmiszerek iránti kereslet. Fontos a korábbi és az újabb élelmiszerek szakmai megismertetése az emberekkel, szakcikkek, PR cikkek közreadása egy-egy konkrét termékkel kapcsolatban. Ilyen értelemben az e-mentes.com szerves folytatása, melléklete az E-mentes övezet rovatnak (a műsorban természetesen márkanevek nem hangozhatnak el), azzal a különbséggel, hogy a honlapon már konkrét márkanevek, brand-ek, logók jeleníthetők meg.

         Az e-mentes.com oldalon való megjelenésre (előzetes egyeztetést követően) negyedéves fix díj, úgynevezett szakmai-képviseleti díj megfizetése után van lehetőség (ennek mértékét a Vásárlási Szerződés tartalmazza).

         A negyedéves szakmai képviseleti díj magában foglalja egy-egy termék felkerülését az e-mentes.com honlapra a hozzá tartozó, gyártó vagy forgalmazó által csatolt dokumentumokkal, leírásokkal, szakmai, illetve PR-cikkekkel (az írások esetében a honlap szakmai csapata fenntartja a jogot az előzetes átolvasásra, egyeztetésre). A szigorúbb követelményrendszer miatt az e-mentes.com oldalon való jelenlét egyfajta (nem akkreditált, de mértékadó) minőségi vagy hitelességi mutatót is jelent egy-egy cég/termék számára, és jelzi, hogy az adott termék kiemelt minőségű és összetételű (Pl.: magas tápértékű, E-mentes, hozzáadott cukormentes, ökológiai gazdaságból származó, élelmi rostban gazdag, fejlett technológiával készül, stb.) Az e-mentes.com folyamatosan posztokat helyez el és hirdeti a termékeket FB oldalán, valamint más fizetett csatornákon.

         Természetesen az e-mentes.com nemcsak szakmai-képviseleti oldalként, hanem webáruházként is üzemel (értékesítés, kereskedelem), e téren a Vásárlási Szerződés pontjai az irányadók. Ugyanakkor megtörténhet, hogy a szakmai ajánlások révén a vásárlók nem az e-mentes.com oldalról indítják a beszerzést, hanem a gyártó vagy forgalmazó saját webáruházából, vagy más üzletekből. A szakmai képviselet végső soron így is eléri a célját, és közvetve forgalmat generál az adott termék esetében a gyártónak/forgalmazónak. (Örülünk, ha a vásárlók az e-mentes.com-ról vásárolnak, de nem ütközik a stratégiánkkal, ha más helyen veszik meg a termékeket, a lényeg, hogy segítsük az információáramlást és az ismeretterjesztést).

         Az e-mentes.com oldalt hamarosan az E-mentes övezetben célzottan is hirdetni fogjuk, országosan ismertté tesszük, Sebestyén Balázs, illetve a műsor segítségével.

         Bízunk abban, hogy elnyertük bizalmát és megtisztel bennünket azzal, hogy megjelenik oldalunkon, erősítve ezzel cége hírnevét is.

 

Az e-mentes.com szakmai csapata nevében:

Tóth Gábor, okl. élelmiszeripari fejlesztőmérnök,
szakíró, médiakommunikációs tanácsadó

további információk,, kapcsolatfelvétel:  taplalkozas@gmail.com

❖ Design | Penta.Team❖ Kivitelezés | megvalosit.hu❖© Copyright 2018 | E-mentes | Minden jog fenntartva ❖