fbpx

Balázs & Bio Gabi Éléskamrája

E-mentes éléskamra  Ahonnan bátran ❘v❘ehet

E-mentes éléskamra 

☵ Ahonnan bátran ❘v❘ehet

Koncentrálunk egészségére ❖ az E-mentes táplálkozás alapjai﹘alapanyagai

E-mentes éléskamra: Mert nem csak szakmai tanácsot adunk, hanem abban is segítünk, hogy mit tegyünk az asztalra...
Sebestyén Balázs - E-Mentes webshop

Sebestyén Balázs

televíziós és rádiós műsorvezető

“Sebestyén Balázzsal 2013 nyarán találkoztam először személyesen, és egy nagyszerű gondolkodó embert ismertem meg benne, aki hajlandó kutatni, tenni, változtatni, ha a családja és az emberek egészségéről van szó.

Azóta is nem keveset beszélgetünk a rádióban és azon kívül, és nagy öröm, hogy együtt tudunk jó ügyeket szolgálni, és az egészségvédelem terén sokaknak segíteni, szóban és írásban, elméletben és gyakorlatban egyaránt.”

– Bio Gabi –

 

Bio Gabi – TÓTH GÁBOR

Bio Gabi – az “egészségmérnök”
okleveles élelmiszeripari fejlesztőmérnök

Célom, hogy tudományos alapon segítsek az egészségtudatos táplálkozás, a reformétrend és az egészségvédő életvezetés kialakításában.
 
Több mint húsz esztendeje foglalkozom az étkezési területekkel és korántsem gondolom azt, hogy mindent tudnék róla. Mégis, amit megismertem és megtapasztaltam, szívesen megosztom Önökkel, hogy együtt, egymást építve tudjunk tovább haladni. Örömömre szolgál, hogy sok-sok, elveinket követő ember javulásról számol be írásban vagy szóban.
Tóth Gábor - E-Mentes webshop

Bio Gabi & Sebestyén Balázs

Az E-mentes övezet úgy kezdődött, hogy Balázs meghívta Gábort a reggeli műsorblokkba. Pár hét múlva már E-mentes övezet rovat néven jelentkeztek be a műsorvezetők és Gábor tanácsait hallgathatták. 
Ma már hatodik éve van jelen az E-mentes övezet műsorblokk a hazai rádiózásban, és jelentős véleményformáló erővé lépett elő. “

 

Balázs és Bio Gabi éléskamrája

BioGabi és Balázs éléskamrája e-mentes webshopEgy új, folyamatosan bővülő webáruház, ahol alaposan átválogatott hazai és külföldi, 100%-ban növényi alapú reform- és bioélelmiszerek, nyers- és alapanyagok, valamint más árucikkek,  kaphatók, sőt egyenesen az otthonunkba is kerülhetnek. A termékek, készítmények és fejlesztések válogatása során fontos szempont a hozzáadott cukor nélküli (beleértve a fruktózt és a bio nádcukrot is), valamint - amennyire csak lehetséges - adalékanyagoktól (E-számoktól) mentes jelleg, a korszerű gyártástechnológia és a magasabb beltartalmi érték. Szintén hangsúlyt helyezünk a gluténmentességre is, így a garantáltan gluténmentes élelmiszereknek külön részleget nyitottunk. Vegetáriánusok és vegánok, allergiával és intoleranciával küzdők, kisgyermekes családok nyugodtan válogathatnak termékeink között.

Az élelmiszerek besorolásakor létrehoztunk egy "100% E-mentes" részleget (bio- és reformélelmiszerek), ahol adalékanyagokkal egyáltalán nem számolunk. Emellett azonban létezik számos kiemelkedő, hasznos, értékes reform- és biotermék, amelyben ártalmatlan, természetes eredetű adalékanyagok találhatók ("Káros E-mentes" részleg).

Bízunk abban, hogy a viszonylag szigorúbb szempontjaink szerint szelektált élelmiszereket felvonultató webáruházunk elnyeri a tetszését!

❖ Design | Penta.Team❖ Kivitelezés | megvalosit.hu❖© Copyright 2018 | E-mentes | Minden jog fenntartva ❖