fbpx

Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv

3 850 Ft ÁFA-val

Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés

Leírás

Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyv az E-mentes Szakácskönyv, több mint hatvan különleges recepttel, melyek megalkotásához segítségül hívták Bánfi Ibolya vegán séfet, aki több mint húsz esztendeje mindennapi szinten készít ízletes reformételeket otthon és főzőtanfolyamain.

Kiemelt alkalmakra szánt ételekből és italokból találkozhat a könyvben, legyen az karácsony, szilveszter, születésnap, névnap, évforduló vagy baráti összejövetel.
Az üdvözlőitaloktól és a vendégváró falatoktól elindulva eljutunk az ünnepi főételekig, nem feledkezve meg az édességekről sem. Célunk a gyakorlati ötletadás.

Az elmúlt évek rádiós műsorai, előadássorozatai, főzőtanfolyamai bizonyították, hogy nagyon is életszerű a növényi alapú vegán, illetve reformétrend bevezetése, az egészségtudatosság jegyében. A recepteket alkalmazva tarthatunk egy-egy „növényi napot”, amikor kímélő, rostban és vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag ételeket nagyobb mértékben fogyasztunk.

E-MENTES SZAKÁCSKÖNYV TARTALOM

A FAKANÁL ELÉ
ÚJRA A KONYHÁBAN
VEGÁN SÉF A FEDÉLZETEN
RECEPTEK
Üdvözlőitalok
Vendégváró falatok, gyors pástétomok
Előételek másként
Tartalmas levesek
Vitamindús saláták
Klasszikus ünnepi főételek, egészségesen
Vegán édességek, egészséges finomságok

További képek, információk recept az E-mentes szakácskönyvből >> E-mentesen főzni – E-mentes szakácskönyv

KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉG:

Különleges akcióink:
3 db E-mentes szakácskönyv együtt

Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: 3 db E-mentes szakácskönyv csomagban

11 550 Ft 8 663 Ft ÁFA-val

3 db E-mentes szakácskönyv együtt különleges 25 % kedvezménnyel!
>> 3 db E-mentes szakácskönyv csomagban

Érdekelhetnek még…