fbpx

Halászi Ildikó – Te(l)jes élet tej nélkül

4 990 Ft ÁFA-val

Halászi Ildikó – Te(l)jes élet tej nélkül a növényi tejhelyettesítő italkészítés kézikönyve, amely azon túl, hogy olvasmányos, felsorakoztatja a felhasználható alapanyagokat, ismerteti azok tulajdonságait és számos receptet, ötletet ad arra, hogyan tud minél egyszerűbben, minél finomabb, egészségesebb, magas beltartalmú tejhelyettesítő italokat készíteni.

Kategória:

Leírás

Bio Gabi ajánlásával e-mentes webshop

Gyakran olvassuk, mennyi egészségkárosító hatást tulajdonítanak ma már szakemberek, kutatók is a tejnek, a cukorbetegségtől az asztmán át az emésztőszervi panaszokig. Sokan egészségtudatos étrendjük kapcsán hagynak fel a tej fogyasztásával, viszont szeretnék valamivel pótolni, úgy is, mint önálló italt, és úgy is, mint főzési, sütési alapanyagot, de nem bíznak a boltban kapható, gyakran agyon cukrozott, tartósítószerekkel dúsított növényi alapú tejhelyettesítőkben.

Ez a könyv nekik nyújt gyakorlati segítséget receptekkel, jó tanácsokkal, ötletekkel, amelyek nyomán otthon, könnyedén, gyorsan elkészülnek a tej pótlására szolgáló italok, ételek.

A könyvben arról is olvashat, hogy mit kezdjen a visszamaradt szűrleménnyel, vagy mivel sűrítheti az italokat, hogy azok további felhasználásra is alkalmasak legyenek. Áttekintést kapsz arról, mi a teendőd, ha úgy gondolod, hogy a tejfogyasztással problémáid vannak.

Halászi Ildikó – Te(l)jes élet tej nélkül található receptek tovább segítik a megértést az egyes recepteknél fellelhető QR kódok, amelyek által, egy okos telefon segítségével akár olvasás közben is megjeleníthetők egyes receptek videói is.

Felhasználás