fbpx

LUPUS Cékla-alma gyümölcslé

2 200 Ft ÁFA-val

LUPUS gyümölcslevek

 

 

Kiszerelés: 3 liter

LUPUS Cékla-alma gyümölcslé – natúr leveink – csak és kizárólag a zöldségek és gyümölcsök sejt nedvét tartalmazzák, nem tartalmaznak semmi egyéb hozzáadott anyagot. A 3l-es Bag-in-Box megőrzi a tápanyagokat, az értékes összetevőket

Leírás

Balázs és Bio Gabi ajánlásával e-mentes webshop Bio Gabi ajánlásával gluténmentes e-mentes webshop

LUPUS Cékla-alma gyümölcslé

Kiváló vérképző, és jól szabályozza a máj anyagcsere folyamatait. Egyes vizsgálatok szerint megakadályozza a daganatos sejtek szaporodását is. Számos vizsgálat bebizonyította, hogy a céklalé segít a vörösvérsejtek
regenerálódásában és szaporodásában, ezért bizonyos helyeken kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység esetén.
A cékla A, B1, B2 és C- vitamint tartalmaz, ásványi anyagok közül pedig folsavat, foszfort, ként, nátriumot, káliumot valamint magnéziumot.
A céklának jelentős szerepe van a méregtelenítésben, és egyensúlyban tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát.
A cékla rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulhat.
A népi gyógyászat javasolja a céklaié fogyasztását menstruációs zavarok esetén is. A szervezet, a zöldségek közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat.

LUPUS Cékla-alma gyümölcslé – natúr leveink – nem tartalmaznak semmi hozzáadott anyagot, csak és kizárólag a zöldségek és gyümölcsök sejt nedvét. Ellentétben a nagyüzemileg előállított italokkal nem sűrítményből készül.

A sűrítési eljárás alatt a gyümölcs hosszas hőkezelésen és homogenizáláson esik, keresztül miközben rostjai elfolyósodnak és így nem csak a helyet veszik el a hasznososabb összevevőktől még a vitaminok szerkezete is teljesen tönkre megy a folyamat során. Mi kizárólag természetes módszereket használunk a tartósítás során.
Például a sav-cukor arány beállítása a zöldség-gyümölcs aránnyal, pasztőrözés szigorúan csak 80C o -ig és a levegő elvonását.

Kiszerelés: 3l-es Bag-in-Box
LUPUS Cékla-alma gyümölcslé összetétel:    Cékla-almalé: 50% cékla, 50% alma

 

Fogyasztási javaslat: Napi 2x1dl

 

Származási hely: Magyarország

 

Allergén információ: Allergént nem tartalmaz

Felhasználás

Fogyasztási javaslat: Napi 2 x 1 dl

Fogyaszthatja gyermek, felnőtt és idős ember. A natúr gyümölcslevek rendszeres fogyasztása, hozzájárul az egészségéhez, hatékonyabban megelőzheti a betegségeket, jótékony hatások miatt a gyógyulást felgyorsíthatja..