fbpx

LUPUS Körte-alma gyümölcslé

2 200 Ft ÁFA-val

LUPUS gyümölcslevek

 

 

Kiszerelés: 3 liter

LUPUS Körte-alma gyümölcslé – natúr leveink – csak és kizárólag a gyümölcsök sejt nedvét tartalmazzák, nem tartalmaznak semmi egyéb hozzáadott anyagot. A 3l-es Bag-in-Box megőrzi a tápanyagokat, az értékes összetevőket

Leírás

Balázs és Bio Gabi ajánlásával e-mentes webshop Bio Gabi ajánlásával gluténmentes e-mentes webshop

LUPUS Körte-alma gyümölcslé

A körtében rengeteg C-és K-vitamin rejlik, de egy ásványi anyagban, a rézben is bővelkedik – ennek köszönhetően antioxidánsként harcol a káros szabadgyökök, így a rák kialakulása ellen.
Bár még csak néhány tanulmány született a témában, több tudós is egyetért, hogy a körte hipoallergén, vagyis a fogyasztása nem okoz allergiás reakciókat.
Szülők, figyelem: a körtét akár csecsemőknek is adhatjátok, mert nagyon biztonságos!
A szervezet lassan emészti meg a körtében lévő tápanyagokat.

LUPUS Körte-alma gyümölcslé – natúr leveink – nem tartalmaznak semmi hozzáadott anyagot, csak és kizárólag a zöldségek és gyümölcsök sejt nedvét. Ellentétben a nagyüzemileg előállított italokkal nem sűrítményből készül.

A sűrítési eljárás alatt a gyümölcs hosszas hőkezelésen és homogenizáláson esik, keresztül miközben rostjai elfolyósodnak és így nem csak a helyet veszik el a hasznososabb összevevőktől még a vitaminok szerkezete is teljesen tönkre megy a folyamat során. Mi kizárólag természetes módszereket használunk a tartósítás során.
Például a sav-cukor arány beállítása a zöldség-gyümölcs aránnyal, pasztőrözés szigorúan csak 80C o -ig és a levegő elvonását.

Kiszerelés: 3l-es Bag-in-Box
LUPUS Körte-alma gyümölcslé összetétel:  Körte-almalé: 50% körte. 50% alma

 

Fogyasztási javaslat: Napi 2x1dl

 

Származási hely: Magyarország

 

Allergén információ: Allergént nem tartalmaz

Felhasználás

Fogyasztási javaslat: Napi 2 x 1 dl

Fogyaszthatja gyermek, felnőtt és idős ember. A natúr gyümölcslevek rendszeres fogyasztása, hozzájárul az egészségéhez, hatékonyabban megelőzheti a betegségeket, jótékony hatások miatt a gyógyulást felgyorsíthatja..