fbpx

LUPUS Sütőtök-alma gyümölcslé

2 200 Ft ÁFA-val

LUPUS gyümölcslevek

 

 

Kiszerelés: 3 liter

LUPUS Sütőtök-alma gyümölcslé – natúr leveink – nem tartalmaznak semmi hozzáadott anyagot, csak és kizárólag a zöldségek és gyümölcsök sejt nedvét. A 3l-es Bag-in-Box megőrzi a tápanyagokat, az értékes összetevőket

Leírás

Balázs és Bio Gabi ajánlásával e-mentes webshop Bio Gabi ajánlásával gluténmentes e-mentes webshop

LUPUS Sütőtök-alma gyümölcslé

A sütőtökben sok a béta-karotin, ami a szervezetedben A-vitaminná válik, ez segít a fertőzések leküzdésében. Szintén magas a C-vitamin tartalma, ami növeli a fehérvérsejt termelést, hatékonyabbá válik az immunrendszered, illetve gyorsul a sebek gyógyulása is.
Gyakori probléma, hogy idősebb korban romlik a szemed. A megfelelő tápanyagok fogyasztásával csökkenhet ennek a kockázata. Itt is a béta-karotin, illetve az ebből létrejövő A-vitamin játszik kulcsszerepet.
Számos vizsgálat bizonyítja, hogy az alfa-karotin és a béta-karotin bevitel mérsékli a gyomorrák és más emésztőrendszeri tumorok kialakulásának az esélyét. A tudósok szerint nem csak ezen múlnak a betegségek, de fontosak a
megelőzésben.
A kálium, a C-vitamin, a rostok és az antioxidánsok együttesen járulnak hozzá, hogy a tested motorja jobban dolgozzon. Csökkenti a rossz koleszterinek szintjét, így védi az érrendszeredet, emiatt is kisebb a szívbetegségek veszélye.

LUPUS Sütőtök-alma gyümölcslé – natúr leveink – nem tartalmaznak semmi hozzáadott anyagot, csak és kizárólag a zöldségek és gyümölcsök sejt nedvét. Ellentétben a nagyüzemileg előállított italokkal nem sűrítményből készül.

A sűrítési eljárás alatt a gyümölcs hosszas hőkezelésen és homogenizáláson esik, keresztül miközben rostjai elfolyósodnak és így nem csak a helyet veszik el a hasznososabb összevevőktől még a vitaminok szerkezete is teljesen tönkre megy a folyamat során. Mi kizárólag természetes módszereket használunk a tartósítás során.
Például a sav-cukor arány beállítása a zöldség-gyümölcs aránnyal, pasztőrözés szigorúan csak 80C o -ig és a levegő elvonását.

Kiszerelés: 3l-es Bag-in-Box
LUPUS Sütőtök-alma gyümölcslé összetétel:    Sütőtök-almalé: 30% sütőtök, 70% alma

 

Fogyasztási javaslat: Napi 2x1dl

 

Származási hely: Magyarország

 

Allergén információ: Allergént nem tartalmaz

Felhasználás

Fogyasztási javaslat: Napi 2 x 1 dl

Fogyaszthatja gyermek, felnőtt és idős ember. A natúr gyümölcslevek rendszeres fogyasztása, hozzájárul az egészségéhez, hatékonyabban megelőzheti a betegségeket, jótékony hatások miatt a gyógyulást felgyorsíthatja..