fbpx

PRO15 ÉLŐFLÓRÁS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ITALKÉSZÍTMÉNY

6 990 Ft ÁFA-val

A blnce Pro15 élőflórás (probiotikus törzseket tartalmazó), fermentált italkészítmény

Elfogyott

Leírás

Balázs és Bio Gabi ajánlásával e-mentes webshopBio Gabi ajánlásával gluténmentes e-mentes webshop

Korunkban a tudomány nagy hangsúlyt helyez a probiotikumok rendszeres bevitelére, amelyek – a bélflóra részeként ‒ az immunrendszer kulcstényezői. A jótékony bélbaktériumok nagy szerepet kapnak a bélrendszeri védelem fenntartásában és az allergiás folyamatok visszaszorításában. A K-, B1-, B2- és B12-vitamin termelése mellett védik a bélnyálkahártya épségét, és számos betegség (egyes rákbetegségek, szív- és érbetegség, elhízás, fertőzések stb.) megelőzését szolgálják. A probiotikus törzsek bevitele révén a szervezet védekezőképessége növelhető, teherbíró és teljesítőképessége javítható például blnce Pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítménnyel.

Ha a bélbaktériumok összetételében változás áll be, akkor a bélrendszerben fermentációs zavar alakul ki. Ez jelentősen módosíthatja a lebontási és felszívódási viszonyokat, utat készítve ezzel az allergiás mechanizmusok, a vastagbélrák és az epekőképződés számára. Sok esetben nyálkahártya-gyulladás, puffadás, emésztési zavarok vagy IBSZ figyelhető meg.
A blnce Pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítmény különlegessége, hogy folyadékalapú elegye az élő mikrobák 15 törzsének, ugyanakkor hűtést nem igényel, az egyensúlyi állapot beállása miatt.
A termék összetétele:
Tisztított és strukturált víz, SCD EM baktériumkultúra, gyümölcslé-koncentrátum (alma és szőlő), gyógynövénykivonat-keverék: kamilla, csipkebogyó, olajfalevél, orbáncfű, bodza, szibériai ginszeng, baktövis, cukornádmelasz, Kelp tengeri alga, nátrium-klorid.
Mikroorganizmusok: Bifidobacterium animalis ssp lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus buchneri, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus diacetylactis, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Bacillus subtilis, Saccharomyces cerevisiae.
A lnce Pro15 élőflórás étrend-kiegészítő (probiotikus törzseket tartalmazó), fermentált italkészítmény EM-technológián (Effective Microorganism) alapuló, erjesztéssel előállított termékfejlesztés. Különlegessége, hogy egyedi összetételben és kombinációban hordoz tizenötféle különböző törzset, amelyek túlnyomó része lakto- és bifidobaktérium.
A hasznos (probiotikus) mikrobákon kívül közel kilencvenféle neutrális mikroorganizmust tartalmaz, amelyek a káros baktériumok kompetitív (versengő) gátlását támogatják. A blnce Pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítmény 500 ml tartalmaz még természetes emésztőenzimeket, prebiotikumokat, gyógynövényeket, szerves savakat, és tápanyagokban, jódban gazdag Kelp tengeri algát (szimbiotikus összetétel).

Felhasználás

Felnőtteknek 16 éves kor fölött naponta 15–30 ml; 12–16 éves kor között naponta 15 ml; 2–12 éves kor között naponta 5–15 ml. Várandósoknak is ajánlott. A probiotikus törzsek napi rendszerességgel fogyaszthatók (kiemelten antibiotikum szedése esetén), mivel az ételeinkből jellemzően már hiányoznak.

Jellemzők

Bio Gabi ajánlásával gluténmentes e-mentes webshop
A blnce Pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítmény nem tartalmaz glutént, tejfehérjét, laktózt, szójaszármazékot, olajos magot, adalékanyagokat (E-számok), virágport hordozó anyagot (pollenérzékenyek is fogyaszthatják).