fbpx

Smart Sweet édesítő

1 100 Ft2 100 Ft ÁFA-val

SMART FOODS termékek

A Smart Sweet édesítő az egészségtudatos édesítés eszköze, energiaadó szénhidrátokat nem tartalmazó természetes édesítő, amely mind a fogyókúrába, mind a cukorbetegek diétájába jól beilleszthető.
Eritrit és mellékízmentes, nagy tisztaságú stevia egyedileg beállított keveréke, 4-szeres édesítő erővel. A hőhatást (főzést-sütést) jól bírja, energiatartalma és glikémiás indexe egyaránt nulla. Ajánljuk édes ételekhez, italokhoz, reggel vagy napközben, és természetesen az otthoni sütemények részévé is válhat, különösen a súlybeállító és cukorbeteg diétákban.

Kiürítés

Leírás

Balázs és Bio Gabi ajánlásával e-mentes webshop Bio Gabi ajánlásával gluténmentes e-mentes webshop

A Smart Sweet az egészséges édesítés zászlóshajója, egy nulla kalóriás és nulla glikémiás indexű új természetes édesítő.

Ünnepeken és az ünnepeken kívül is hasznos társunk lehet, különösen a súlykontroll, cukorbeteg, és emésztőrendszert kímélő diéták során. Energiatartalma és glikémiás indexe egyaránt nulla, ugyanakkor különösen nagy tisztaságú, mellékízmentes stevia felhasználásával készül. Az eritrit (vagy eritritol) egy szintén természetes, növények felhasználásával készülő édesítőanyag. Mivel a Smart Sweet édesítő ereje a fehércukorhoz (szacharózhoz) képest 4-szeres, így a eritrit-stevia egyedileg beállított keveréke mind gazdaságos, mind ízletes – egyszóval “smart”, azaz okos – megoldást jelent a konyhában. A keverék főzhető, süthető, a hőhatás nem okoz ízbeli és szerkezeti változást.

Ajánljuk italokhoz, shake-ekhez, teához, müzlifélékhez, süteményekhez és minden édes ízkarakterű otthoni ételhez, mértéktartó használat mellett (vigyázat, nagyon édes!:) Kívánunk sok sikert az otthoni süteményekhez, mi már kipróbáltuk!

Kiszerelés: 500 g, 250 g

Felhasználás

Ajánljuk italokhoz, shake-ekhez, teához, müzlifélékhez, süteményekhez és minden édes ízkarakterű otthoni ételhez, mértéktartó használat mellett (vigyázat, nagyon édes! 🙂